AKAMON WAY

Haasteita liiketoiminnassa? Idean siemen jota pitäisi jalostaa eteenpäin? Valmis konsepti, jonka haluaisitte saada lentämään?

Me akamonilaiset olemme erikoistuneet nopeaan toimintaan, jolla koet tulevaisuuden jo tänään tai viimeistään viikon päästä. Haluamme ihastua yhteiseen tekemiseen ja hurmata lopputuloksella. Akamonin innovointi- ja kehitysprosessi on tulevaisuuden tapa tehdä asioita nopeasti yhdessä.

Ihastuminen_nelio

Ihastuminen

Me innostumme liiketoimintanne haasteesta tai kehitysideasta. Meille ei tarvitse selittää asioita alusta alkaen. Me ymmärrämme mikä on oleellista, osaamme kysyä oikeat kysymykset, haastaa liiketoimintaanne ja miettiä parhaan lähestymistavan.

Kumppanuus_harpake

Vääntö ja kääntö

Lähdemme yhdessä kanssanne työstämään innovatiivisia ratkaisuideoita. Tämä prosessi on ylä- ja alamäkeä, välillä uskomme ideoihin vahvasti ja välillä peli tuntuu menetetyltä, mutta aina noustaan. Haemme asiantuntijoiltanne tarvittavan lisäinformaation, jonka avulla saadaan ideoista muodostettua
sykähdyttävä ratkaisukokonaisuus.

Hurmaus

HURMAUS

Takaamme, että väännön ja käännön lopputulos saa aikaan WOW –efektin. Saatte käteenne konkretiaa, joka hurmaa ja jonka avulla pääsemme testaamaan käytännössä idean toimivuutta. Hurmauksen yhteydessä kerromme myös miten matkamme jatkuu kohti loistavaa tulevaisuutta.

ME OLEMME AKAMON

Me akamonilaiset olemme rautaisia ohjelmisto- ja palvelukehityksen ammattilaisia. Osaamisemme täydentävät sopivasti toisiaan ja korkeinkaan vuori ei ole ylitsepääsemätön meille. Olemme työskennelleet menestyksekkäästi yhdessä lukuisissa tuote- ja palvelukehityshankkeissa ja osoittaneet osaamisen ja yhteistyön voiman. Meillä on myös vankat näytöt innovointiylivoimasta lukuisten hackathon-voittojen kautta.

Haluamme vakuuttaa koko maailman taidoillamme ja mullistaa uusien tuotteiden ja palveluiden kehitysmallin – anna meidän hurmata myös teidän liiketoimintanne!

juuso_mv

Minä olen Juuso ja vastaan Akamonilla operatiivisesta toiminnasta toimitusjohtajana. Minulla on liiketoiminnan kehittämiskokemuksen lisäksi vahva tekninen tausta. Intohimonani on löytää uusia ratkaisuja, joilla voimme parantaa meidän asiakkaiden ja heidän asiakkaidensa arkea.

Tykkään erityisesti kun hyvällä porukalla voimme keskittyä asiakkaiden kanssa uuden kehittämiseen ja lopputuloksena saadaan aikaan jotain konkretiaa, hienoa nähdä työnsä jälki.

Akamonista olen erityisen innoissani kun meillä on ihan timanttinen porukka ja pääsen taas lyömään kädet saveen myös teknisen toteutuksen osalta. Siistiä!

juuso.kari@akamon.fi

toimitusjohtaja

+ 358 50 373 5777

Risto Moilanen

Olen Risto, koodaava arkkitehti. Sytyn liekkeihin kun pääsen ratkomaan mahdottomalta tuntuvia ongelmia ja tekemään jotain uutta ja uniikkia.

Parhaimmillani olen silloin kun ympärilläni on pieni ja osaava ammattilaistiimi, kavereita joihin voin luottaa. Vahvuutenani on asiakkaiden liiketoiminnan nopea haltuunotto ja kattava tekninen osaaminen moderneista kehitysvälineistä sekä pilvipalveluista.

Koodauksen lomassa tykkään miettiä tietoturva-asioita  sekä  tutustua uusimpiin teknologioihin.

risto.moilanen@akamon.fi

järjestelmäarkkitehti

+ 358 40 842 2804

hennu

Olen Hennu ja työskentelen Akamonilla business architect tittelillä. Toimin linkkinä asiakkaiden liiketoimintojen ja teknisten ratkaisujen välissä.

Kokemus, näkemys, osaaminen, innostus ja ongelmien ratkaisukyky ovat vallitsevimpia ominaisuuksiani. Rakastan haasteita, innovointia ja uuden kehittämistä.

Olen todella haltioitunut uusien teknologioiden ja kehitysvälineiden mahdollisuuksista ja nopeudesta, jolla juttuja saadaan osaavalla porukalla tehtyä.

henri.nieminen@akamon.fi

liiketoiminta-arkkitehti

+ 358 50 326 7514

Akamon Innovations Oy | 3134950-4 | info@akamon.fi | Kauppakatu 41 A 9, 40100 JYVÄSKYLÄ | Kauppakatu 18 A, 70100 KUOPIO | +358 10 2017600